2022-10-05
唔知大家又怕唔怕食羊呢?好多人都话食羊会有阵骚味,但食完呢间我包大家唔会再讨厌食羊🐏食之前系openrice见到话好评都系买番黎,所以有担心过下,但食完之后发现佢地先系假嘅,大家可以去一尝羊肉探索之旅!🫡手抓肉 $238⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🫡原身想烤羊排但已经卖晒了,所以佢推荐我地食手抓肉,但绝对有惊喜!羊肉冇加任何调味但一 啲都唔骚,啲肉嫩到痴晒线,一下鞋口嘅感觉都冇👍🏻配埋佢啲孜然辣粉一绝!份量仲要多到吓死人(加上都有啲脂肪位会令你少少「流」,但你依然会想继续食🥹烤羊串 $99⭐️⭐️⭐️⭐️虽然得两串听落好少,但黎到枝铁签你见到好长下🫡个人觉得手抓肉比烤更好食,因为佢烤完食落都唔会话好焦香惹味(店员会推荐风味羊排,佢系炸羊排其实),炸完反而唔系好食到原汁原味。羊肉包子(系menu睇唔番😂🙏🏻)⭐️⭐️⭐️人多先好叫呢个,千祈唔好冲动🤫因为真系大份到癫左,佢其实就系羊肉小笼包咁但好薄皮。馅料系超扎实嘅羊肉同红萝卜,非常建议配醋食,因为会冇咁济同清新啲个感觉。味道不过不失,再去食唔会叫呢盘巨野😂🙏🏻见人地都系叫饭多,大家又可以参考下~原味酸奶 $30⭐️⭐️(由于本人唔食杏仁,但佢比较出名,大家可以代我试🙏🏻)
手抓肉 $238
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🫡
烤羊串 $99
⭐️⭐️⭐️⭐️
羊肉包子(系menu睇唔番😂🙏🏻)
⭐️⭐️⭐️
原味酸奶 $30
⭐️⭐️
(由于本人唔食杏仁,但佢比较出名,大家可以代我试🙏🏻)呢杯野唔太特别,第一下饮以为就系蒙牛啲fd,不过佢系「杰」身啲版本,大家可以当甜品/消济之用。
*平日去都full house,见好多人都系book左枱,大家可以去之前打去留
*温馨提示烤羊腿系要预早订