已经不是第一次造访这间餐厅,这次和老公来庆祝结婚周年,喜欢这里的环境宽敞舒适,柔和的灯光配上优雅的装潢,令人一入到去就感受到轻松自在。我哋点咗个肉眼牛扒套餐,呢份新西兰肉眼(8盎司)五分熟嘅状态,肉质鲜嫩,仲有香烤时蔬同红酒汁伴随,红酒汁仲唔会抢走牛肉嘅味道,反而令肉味更加突出,真系食咗唔想停!餐厅仲有当日汤品同一杯精选红酒,小酌一下更加浪漫!另外我仲试咗一道日本刺身带子双色面,完全冇预期到味道咁特别!再加上轻轻煎过焦香的带子,真系色香味俱全,还有虾卵让口感更有层次~每个周末餐厅会有现场乐队表演,呢个都系一大亮点!可以一边享受美食,一边听住音乐,希望下次有机会可以再带埋朋友一齐来,听歌放松,肯定会有更多笑声!

2024-09-04
庆祝纪念