餐厅: 龍點心 (Eastcore)
资讯:

#跟住我食唔中伏 呢间点心店,同屋企人已经来过好几次🥰大部分点心我都已经试过,整体质素都几高👍味道、环境、招呼都OK,决定推介俾大家😆❤️[烧卖狂想曲拼盘]里面有6只味嘅烧卖(上面张相有介绍咩味),之前人多无试(因为每只味只有一粒)😌今次系我女话要lunch来食,我就紧系即试!😄整体都几好食,我最爱西班牙辣肉肠烧卖🔥不过真系几辣嫁~[脆脆富贵红米肠粉]人多必食之选(今次得我同阿女,但系佢都话坚持要叫,明白有几好食啦😎)卖相好靓🩷外软内脆,只虾又好大只厚肉,仲有几只酱料配搭食,唔同feel得来又好夹,好特别,好好味👍[拉丝菠萝包]大人细路都钟意,每次必食‼️仲有好多特色点心,都系佢哋自家创作,每次再今都一定有惊喜🤩而且质素真系好好,唔系得个样,所以我都好钟意同屋企人嚟食🥳#龙点心 #传统美食 #叉烧包 #烧卖 #虾饺 #点心 #饮茶 #香港好去处 #香港打卡 #香港美食 #观塘 #观塘美食 #香港探店 #香港美食攻略
#跟住我食唔中伏

😄整体都几好食,我最爱西班牙辣肉肠烧卖🔥不过真系几辣嫁~

[拉丝菠萝包]大人细路都钟意,每次必食‼️

仲有好多特色点心,都系佢哋自家创作,每次再今都一定有惊喜🤩
而且质素真系好好,唔系得个样,所以我都好钟意同屋企人嚟食🥳