点了2个lunch set 其中一个系石头窝饭,等了近一小时、因赶时间想cancel,店员Alex 话好快,之后睇住佢去左清洗碗碟既兜拎左个石窝碗,冲入厨房大概2分钟就即刻有碗石窝饭系我地面前,另外仲拎埋张单、再看似好有礼貌咁问我地需唔需要打包,我同个朋友担心如果唔掂个碗野会reuse俾下一枱食客,所以用匙搞左几下碗野就埋单走、当我同个朋友另转身想走既时候、听到Alex 店员同几个同事一齐细声讲大声笑(感觉佢地觉得自己过到骨)所以我另转身问佢拎卡片、佢指住门口个度、我拎左张得电话同地址既卡片再问佢叫咩名、佢仲笑笑口讲「艾力屎」。好有体验既一次食饭经历,值得一赞宜家租金咁贵既香港、仲仍然生存到既商铺、好欣赏佢地打不死既精神。而员工亦好为公司争取每一个黄金机会,敬业乐业! (抱歉本人电话冇相机镜头,所以未能拍照分享)食物描述:三文鱼白汁意粉有三文鱼味,白汁都几白,意粉略微软身,建议食前可提店员配上大量调味料,但调味料不适用于三文鱼石头㶽饭(忘记𩠌名)因为特别既体验由个日起介掉了、我忘记石头㶽应有既味道

(抱歉本人电话冇相机镜头,所以未能拍照分享)
食物描述:

三文鱼白汁意粉

石头㶽饭(忘记𩠌名)
因为特别既体验由个日起介掉了、我忘记石头㶽应有既味道
2014-08-08