2020-11-12
呢日食完饭经过豆乳狂人,见到都好多人排队,又想买雨糖水俾屋企人食,于是我又黎热闹埋一份👻我叫左个黑豆浆,一个黑豆浆仙草,一个椒盐豆卜,一个芝麻糊豆花桃胶芋圆,一个杨枝甘露同埋一个黑糖桃胶鲜奶~黑豆浆同黑豆浆仙草可以拣加唔加糖,我就冇加,饮到劲香豆乳味!!! 仙草仲好有咬口!一枝份量都好多!应该有400-500ml !椒盐豆卜够哂惹味!正!椒盐味好香,豆卜够哂香脆!芝麻糊豆花桃胶芋圆够哂烟烟unun,芝麻味好浓,配埋豆花食到好滑,又食到芋圆既口感,一次过满足哂咁多个愿望!杨枝甘露劲多料!味道够哂正! 芒果啖啖肉,够哂甜!黑糖桃胶鲜奶感觉好养生!鲜奶味都好香浓!重点系店员非常有礼貌,糖水小食各样野都好正!应该一想食甜品就会谂起佢!