今日去开坚尼地城,本身想买松脆嘅拿破仑,听闻脆到离地,不过最后俾芒果蛋糕超吸引了 ~ σ`∀´)σ🎂🥭仲夏花园芒果蛋糕𝒯𝒽𝑒 ℳ𝒶𝓃𝑔𝑜ℒ𝒶𝓃𝒹 $138 ✨师傅推介!(ℱ𝓇𝑒𝓈𝒽 ℳ𝒶𝓃𝑔𝑜 𝒲𝒽𝑜𝓁𝑒 𝒞𝒶𝓀𝑒)夏天最好食芒果🌹以好靓嘅芒果花作为装饰,外层蛋糕充满碎碎嘅质感,有种菠萝包脆脆嘅感觉,增加咗蛋糕口感。蛋糕内层充满软熟嘅海绵蛋糕,充满芒果粒粒,芒果酸甜并重,酸酸甜甜,劲开胃,再加上软滑忌廉,满满芒果馅令我觉得甜蜜又满足!💖手工曲奇🍪 任意混合 $58/半磅🅃🄸🄼🄴 🄵🄾🅁 🄲🄾🄾🄺🄸🄴🅂每款买少许,就可以试匀晒全部味道,啱晒贪心嘅我 (^_っ^)🅃🄸🄼🄴 🄵🄾🅁 🄲🄾🄾🄺🄸🄴🅂全部都各有特色🧡杏仁酥层层松化,香浓口味。🤎朱古力曲奇好薄身,入面有提子干粒粒,甜度刚刚好,口感保持香脆。💚开心果粒粒绿色粒粒,食得出超级香甜开心果味道。我最钟意曲奇配合咖啡,可以食唔停口,另外🍪作为散水饼都几适合!有两间分店🍰坚离地脆 (西环)📍西环坚尼地城卑路乍街30-30C号万发大楼地下A6号舖📍西环坚尼地城嘉辉花园地下

🎂🥭仲夏花园芒果蛋糕
𝒯𝒽𝑒 ℳ𝒶𝓃𝑔𝑜ℒ𝒶𝓃𝒹 $138 ✨师傅推介!
(ℱ𝓇𝑒𝓈𝒽 ℳ𝒶𝓃𝑔𝑜 𝒲𝒽𝑜𝓁𝑒 𝒞𝒶𝓀𝑒)

💖手工曲奇🍪 任意混合 $58/半磅
🅃🄸🄼🄴 🄵🄾🅁 🄲🄾🄾🄺🄸🄴🅂

🅃🄸🄼🄴 🄵🄾🅁 🄲🄾🄾🄺🄸🄴🅂

全部都各有特色
🧡杏仁酥层层松化,香浓口味。
💚开心果粒粒
绿色粒粒,食得出超级香甜开心果味道。

有两间分店
🍰坚离地脆 (西环)
📍西环坚尼地城卑路乍街30-30C号万发大楼地下A6号舖
📍西环坚尼地城嘉辉花园地下