2021-08-27 40 浏览
La Rosabelle Bar & Grill (马湾) 钟意四周围去既我,今次去左马湾😆😆要捉紧夏天的尾巴🤣🤣今次去左La Rosabelle Bar & Grill马湾既分店❤️❤️卡邦尼意粉 $88好creamy😆😆表面好多芝士,好邪恶😋意粉淋度刚好,有咬口,都几好食架❤️纽西兰肉眼配薯条 $128 🥩睇相都知有几正🤣肉眼我叫左5成熟,嚟到啱啱好😆好淋好嫩好多肉汁,佢提供特调既牛肉酱汁同牛眼扒好夹,好好食🥰不过唔好贪心一次过点太多🤣🤣因为太多会有啲咸,点少少增加肉味就好😚薯条好多好好食🥰仲有沙律做伴菜,$128真系好抵食,性价比高!Passion Fruit Mojito $55 🍹呢杯热情果mojito 卖相几吸引,而且几大杯😍饮落去热情果味好重,好正😋酒精味唔会太浓,而且唔会太甜,成杯mojito 嘅重点就系热情果度😆热情果同mojito match 得几好,会饮到热情果同酒嘅香味👍钟意热情果嘅朋友必嗌😋冻苹果汁 $30 🍎唔会好甜,都唔错😚餐厅同东涌分店一样,系外国人负责打理,个个都好nice,服务都几好🥰餐厅装饰得好靓🥰🥰贴左一大幅地中海既景色图,而且成间都系蓝白拼色,好似真
La Rosabelle Bar & Grill (马湾)

卡邦尼意粉 $88

纽西兰肉眼配薯条 $128 🥩

Passion Fruit Mojito $55 🍹

冻苹果汁 $30 🍎
唔会好甜,都唔错😚

餐厅装饰得好靓🥰🥰贴左一大幅地中海既景色图,而且成间都系蓝白拼色,好似真系身处系外国一样😚大家嚟到可以拣坐出面定入面,坐出面可以望住马湾既景色食饭😚真系几chill架!

地址:马湾珀丽湾沙滩商场1楼6号舖

整体评分:4/5