✨饭类都有惊喜由系未搬舖之前已经有食法包,到搬左系新舖之后觉得干净啲卫生啲,新舖的确远左小小但有时都会挂住行去买。平时都主要系食法包,但今日好肚饿就决定试下佢啲饭。🐔炸鸡肉饭 $52开头叫炸鸡饭以为会系有粉酱包住嘅炸鸡,食落系同法包馅嘅鸡肉相似。打开睇原来饭系包埋一只煎蛋,菜心、配上小小豉油同葱油,睇落份量好似普通。一路食先知原来配腌萝卜丝同红萝卜丝,配上饭食好清新。鸡肉份量都可以,食落都有汁唔会干。配上红萝卜丝解左鸡嘅油腻感。食食下就食完成碗饭,加上配料食完就好饱。冻咖啡 配餐 加 $8☕️咖啡味浓,同一般越南咖啡一样偏甜。饮饮都都有少少上瘾🙈如果平时食开法包,都不妨可以试试佢个饭。转下口感,虽然配料同法包大致上相似,但食落都有惊喜。小店主打外卖,见到有时有比食客坐系旁边快快食完。放饭时佢地有时都比较多单,都要等耐小小,有需要可以打去电话落单先☺️
✨饭类都有惊喜

🐔炸鸡肉饭 $52

冻咖啡 配餐 加 $8
☕️咖啡味浓,同一般越南咖啡一样偏甜。饮饮都都有少少上瘾🙈

炸鸡肉饭  配冻咖啡
外卖自取