2022-04-13
😷唔少人都会因疫情关系☠️少咗做运动(嘻嘻🤭应该系我偷懒嘅理由) 👻再加埋WFH🤦🏻♀️连行路嘅机会都少埋🙆♀️肚腩仔嘅脂肪就系咁就偷偷咁囤积起黎🐷唔想郁又想减低罪恶感🧟♀️咁日常就要尽量食得清淡啲🌿健康啲喇🌿沙律🥗三文治🥪就一定系我轻食嘅好选择噜❤️❤️🥗熏制鸭胸柳橙沙律$53:呢个鸭胸肉烤得好香🔥加埋橙🍊同埋火龙果❤味道层次好丰富👍仲有大量蔬菜🥬樱桃萝卜🥕青瓜🥒自家制巴蕯米油醋汁😋超正呀👍🥗紫薯牛油果田园沙律$57:紫薯变咗薯蓉🍠加埋牛油果🥑新鲜车厘茄🍅面包粒🍞自家制美乃滋😋口感唔错呢❤️🥪日式玉子烧三文治 $24:玉子烧就食得多喇🧈玉子烧嘅三文治🥪就真系第一次试😋我系超级喜欢食玉子烧❤所以呢个绝对系我嘅最爱噜🥰🥪鸡胸沙律三文治 $30:做运动嘅朋友仔都好喜欢食鸡胸沙律🥗佢哋呢个鸡胸一啲都唔「鞋」👍食完都唔会有罪恶感呀🥰❤️自家制饮品:佢哋嘅自家制饮品款色🈶️好几款🥤🥤今次我就拣咗🥤四季春蜂蜜柚子绿茶 $21同埋🥤玫瑰葡萄乌龙茶 $19😋两款味道都好香好有茶味👍我个人都就比较喜欢🥤玫瑰葡萄乌龙茶🌹除咗茶味够之外❤️佢个玫瑰香味好出🌹我好喜欢呢🥰