2021-11-18
朋友介绍既原因,今晚就黎试下呢间位于荃湾大鸿辉中心既打边炉,我地拣左B餐,一坐低店员就问我地要唔要鸡煲,因为最近食得太多炸鸡既关系,真系听到鸡都惊,所以就拣打边炉算数,汤底就拣左清热器既芫茜皮蛋锅佢依家做紧个优惠可以四拣二,我地就拣左食点心同无限量食美国特级封门柳,因为本人唔太好饮酒,饮酒既朋友可以拣无限量添饮生啤,饮酒既人应该可以几尽庆,因为见出面都有几多酒可以拣出面有好大既自助区,有酱料,野饮,蔬菜,丸类,甜品同小食,个自助区大到有啲惊喜,黎过就会知,除左自助区既野食,其他就要扫QR code落单,入面既野食又仕系另一个惊喜,竟然有卤水猪肠,鸡肾,鸭翼,仲要有炸馒头,真系不得了,系系唔会估到一间打边炉会包呢啲野食,而且味道唔错打边炉就梗系唔少得牛肉同海鲜架啦,佢既牛肉有肉味有口感,又唔会好多肥,啱晒我口味,另外佢个生蚝黎到𠮶时系好似粒冰咁,心谂咩一回事,点知渌完原来咁好食,系有蚝既鲜味,都encore左几次今晚两个人食左$524,呢个价钱呢个质素真系唔错
今晚两个人食左$524,呢个价钱呢个质素真系唔错