2016-05-22 83 浏览
呢间入口隐蔽既餐厅,见个门口个侍应介绍,就行入去试下。西餐加甜品店,装修仿西式华丽的装潢。先来一杯子元芒果雪吧,送既。浓味道又新鲜既周打鱼汤沙律一份,沙律蔬菜几新鲜干净ribs 香甜+意粉呢道菜真系好正,ribs 煮得恰到好,猪肉与骨容易分离,而且非常较软绵绵,绝对不靭。份量亦非常足够,比足一只猪仔既size,抵食。酱汁调教左系甜甜地的烧烤汁,无得弹。入口啖啖香浓既ribs既味道,我觉得好食过好多美式大型餐厅。意粉呢间餐厅说是特制意粉,但吃后又好像同普通的差不多,烟靱弹牙。到了招牌甜品,红蚁屋movenpick 雪糕 ,就是士多啤利梨味既心太软。心型蛋糕焗得香喷喷,整得好靓吾忍心切开啊。一切开,入面流心既士多啤梨酱慢慢流出来,味道几甜既带浓味,越食越好味。再加上朱古力味既movenpick雪糕一齐吃,双重享受
呢间入口隐蔽既餐厅,见个门口个侍应介绍,就行入去试下。
芒果Sobert
浓味道又新鲜既周打鱼汤
周打鱼汤
沙律一份,沙律蔬菜几新鲜干净
ribs 香甜+意粉
Ribs