非常惊喜! 个手工肉丸 Pizza 值得一试,个饼底好好食,个边边非常有咬口,又热又有少少脆! 味道够得黎又唔咸,酱料岩岩好,够Juicy! 薄饼黎讲我估唔到咁好食!个海鲜水管面都好好食! 面质不软不硬,有口感,个汁应该系龙虾汁,非常香浓郁够味,份量黎讲我觉得唔太多,几啖就食完,海鲜都新鲜,不错! Tiramisu可丽饼好食,上面层麻薯非常 QQ,但佢酒嘅份量比较重,我有一啖成口都系酒,酒味重得滞,钟意酒嘅朋友一定唔会失望。价钱方面我觉得值得嘅,可接受,我会想返去再食! 员工都好Nice😄有宠物嘅朋友都欢迎,但要坐外面。又多一间好食嘅 Pet friendly 餐厅❤️
手工肉丸Pizza
海鲜水管面