餐厅: Glasshouse (形點 I)
资讯:

2021-04-22 1091 浏览
住附近咁耐第一次食呢间glasshouse,今日时间尚早,六点钟唔使等位🥳就一于同老公试下啦😝地方都几大,装修感觉好relax,台与台之间非常阔落出面落地大玻璃窗望到yoho出面好靓嘅花景,即刻开心晒🥰🥰有二人餐四人餐,而且食物种类选择做好多.好丰富添Appetizer 香炸蜜糖单骨鸡翼香香脆脆几juicy,配上蜜糖,惹味😛吞拿鱼法式尼斯沙律好大碟蔬菜种类的好多.新鲜开胃😋😋Mango smoothies & Blue sun set打卡一流真系好饮又呃like😜😜🥰最爱龙虾汤,加15蚊升级好大碗浓郁嘅龙虾香,仲有好多粒龙虾🤩🤩卖相仲好鬼靓,creamy 饮完都饱咗一半哈哈😄杂菌黑松露芝士薄饼上枱吓亲我哋,超级size.真系大胃王都够晒饱黑松露非常多好香浓,加上芝士,非常match ,批边非常脆口好似食紧pizza薯片咁.十分推介👍👍美国顶级西冷扒配备制京酱算是一个fusion菜式,铁板上仲系粉红色刚刚好.🤤🤤酱汁自己随意淋上.京式口味.有惊喜甜品是另一个惊喜Dairly dessert & Soft cookie超有质素,软曲奇外表皮脆卜卜,配搭雪榚.双重口感😬😬Daily dess

地方都几大,装修感觉好relax,台与台之间非常阔落

出面落地大玻璃窗望到yoho出面好靓嘅花景,即刻开心晒🥰🥰

有二人餐四人餐,而且食物种类选择做好多.好丰富添

Appetizer
香炸蜜糖单骨鸡翼
香香脆脆几juicy,配上蜜糖,惹味😛

吞拿鱼法式尼斯沙律
好大碟蔬菜种类的好多.新鲜开胃😋😋

最爱龙虾汤,加15蚊升级
好大碗浓郁嘅龙虾香,仲有好多粒龙虾🤩🤩

卖相仲好鬼靓,creamy 饮完都饱咗一半哈哈😄

杂菌黑松露芝士薄饼
上枱吓亲我哋,超级size.真系大胃王都够晒饱

美国顶级西冷扒配备制京酱

甜品是另一个惊喜
Dairly dessert & Soft cookie
超有质素,软曲奇外表皮脆卜卜,配搭雪榚.双重口感😬😬

Daily dessert 亦是重本制作.卖相好精美.口感扎实得来好香👍

份量超级多,三人都够食😜😜最紧要样样都好味🤭