2018-02-13 1489 浏览
放假经过湾仔觅食,见到而间新派韩国菜,即刻上去试试!星期日午餐都几多空位~可以慢慢坐~慢慢食👍🏻坐低望左menu 好耐好耐,因为有好多单睇个英文名、都唔知系咩菜。😅😅最后撞彩咁叫嚟食。。炸牛肉饼。见到其他人openrice 有介绍所以试下。真系好好味!入面好juicy!个皮好烟韧、有d似系糯米粉做既,配埋D酱好好食,但价钱就偏贵。。烤大白菜。睇个名大家谂到咩样既菜色呢?我地就咁睇个名完全谂唔到系咩,所以好奇一试一上菜见到就好开心!未食过类似既煮法。有D似千层面既做法,一层白菜、一层肉碎酱汁。真系好正好好味!最重要系千层菜感觉比千层面健康好多。辣牛肉汤配饭。好多牛肉碎、材料都算丰富。味道唔算太辣、冬天配饭食唔错!好暖胃。餐厅环境。午餐时间开阳悠闲。。二人台。唔太够大。餐具有衬过,都几靓。总括而间韩国菜都几惊喜。特别钟意千层大白菜一定要试!

。炸牛肉饼。

烤大白菜
。烤大白菜。
真系好正好好味!最重要系千层菜感觉比千层面健康好多

。辣牛肉汤配饭。

。餐厅环境。午餐时间开阳悠闲。
。二人台。
唔太够大。餐具有衬过,都几靓。

总括而间韩国菜都几惊喜。特别钟意千层大白菜
一定要试!
烤大白菜