2024-10-02 472 浏览
见到人哋社交媒体网站介意呢间野,好似好得意去玩下。先讲环境,入面好大啊,但其实唔系特别靓,啲歌系好旧嘅韩文歌。啲人讲到好平,但其实都系语言艺术,好多都系$35+,一个公仔面黎讲几贵,都唔紧要啦佢有配料,但就唔系网上面讲到咁多,都系泡菜、芽菜、芝士、年糕同炸鱼蛋。个泡菜都唔知放左几耐,有阵怪味。不过佢都仲有得自己买午餐肉、海带、芝士𠮶啲啰。但最惨嘅系唔好食,可能自己都会煮都好过佢😂。最后就系服务,佢好好仲有得俾你买野饮架,不过咁啱碰著黑野饮机有格坏左出唔到野饮,但钱就俾左,揾哂成间铺得唱钱机𠮶到写左两个电话号码。咁我就whatsapp佢同佢讲左个情况,对方就0覆。你唔refund都算𠮶小小钱,完全唔覆真系觉得好无礼貌,服务质素好差。奉劝大家睇路,呢个价去食个茶记可能仲好。

奉劝大家睇路,呢个价去食个茶记可能仲好。