餐厅: 傷心酸辣粉 (越秀廣場)
资讯:

2022-08-22 402 浏览
伤心酸辣粉🍲评分:🌕🌕🌕🌕🌗新蒲岗有唔少好嘢食,行经越秀广场见到陪伴住唔少后生仔长大嘅伤心酸辣粉,一于就入去回味一番😋 酸到流口水,辣到流眼泪,麻到无感觉~·酥香脆猪腩酸辣粉点左新推出既套餐,酸辣粉仲系经典既重庆味道~ 脆腩同酸辣粉分开上,保留到腩肉出镬后既酥化 & 香脆✅ 唔同街外烧味一系脆到硬骨骨/ 淋到唔脆,一试便知有没有! 请比脆~系10个脆呀🙋🏼‍♀️ 脆系咬开就化开黎既感觉,调味适中几好味~ 点上少许甜辣酱,值得一试👍·套餐配白桃乌龙冷泡茶食辣嘢配上一杯冷泡茶🥤零卡路里又可以帮助清热气同埋消滞,加埋花花水杯令人心情好好呢!😊·招牌口水鸡鸡有唔同部位及辣度选择,我就点下例~皆因鸡下髀饱满大大件,食落肉质亦嫩滑🥰 浸著花生粒辣油带有甘香,的确系招牌无误☑️·干扁四季豆四季豆唔会太辣,配合大量肉碎,镬气好够,份量算大碟,食得好过瘾!·盐焗手撕鸡盐焗嘅手撕鸡配上青瓜丝好开胃,重点系无骨,作为配菜一流呀~总结,平民级价钱食到经典既重庆味道,同埋新出既酥香脆猪腩套餐十分推荐,系高性价比之选。
伤心酸辣粉🍲

评分:🌕🌕🌕🌕🌗

·酥香脆猪腩酸辣粉

·套餐配白桃乌龙冷泡茶

·招牌口水鸡

·干扁四季豆

·盐焗手撕鸡
盐焗嘅手撕鸡配上青瓜丝好开胃,重点系无骨,作为配菜一流呀~

• 酥香脆猪腩