2013-08-10
之前住沙田,搬左黎马鞍山半年有多,环境交通都唔错,唯一唔惯系成个马鞍山都无咩好野食。早前系杂志见到呢间鱼台既创业报导,上黎openrice search吓,原来系新居附近开左分店,终于今晚收工去买黎试吓。最平既$4一件三文鱼质素都唔错,带子够大只值得推介,两款虾都唔错,北寄贝够大块。所有寿司即叫即做,感觉几卫生,佢地自创既虾天妇罗寿司,因为即炸,返到屋企都仲系微热,脆卜卜。讲左咁多好既,都有啲唔好既,好似系海胆同三文鱼子就真系麻麻地,三文鱼腩食唔出同三文鱼有咩分别。另外就系等既时间,买完比左钱,拎住张单行去超市买啲野,返黎谂住攞得啦,点知个收银既女仔应该比错左我果份人地攞走左,要再等师傅做过一份比我,前后等左超过20分钟,正常应该10分钟OK。
早前系杂志见到呢间鱼台既创业报导,上黎openrice search吓,原来系新居附近开左分店,终于今晚收工去买黎试吓。 最平既$4一件三文鱼质素都唔错,带子够大只值得推介,两款虾都唔错,北寄贝够大块。