2020-10-02
突然有一日好想食串烧,见到网上有人介绍呢间串烧店,就一如去试吓!牛舌重牛味之余又好Juicy! 烧得够香口墨鱼咀上枱𠮶阵吓亲我!个size都几大粒,另外揸得好香脆,唔系净系一层厚皮!好食见佢生蚝唔算好贵,就叫咗个蒜蓉焗生蚝~ 生蚝size好大只!仲要好重生蚝味,同个蒜蓉真系好夹所以决定先行另外一款生蚝,呢款就用咗芝士去焗生蚝味都系好新鲜,芝士仲有拉斯效果!不过我自己个人就钟意蒜蓉𠮶只多啲鸡肉烧得好嫩滑,唔会有太多调味,好好食!牛肋条系全晚最好食之一!牛肉味好浓郁,一啲都唔油腻!轻轻用盐同黑椒已经好好食芝士焗啡菇好juicy切开爆晒汁 好食!烧茄子我麻麻哋,朋友就话几好食,同埋好大条~左边𠮶个免治鸡肉串几特别,有免治鸡肉同埋软鸡骨捞埋一齐,有新意!日本甜番薯串味道正常,烧完又系香口好味食咁多油腻野梗系要配返乌冬,清清地虽然呢间串烧店定价比较贵,但系胜在食物品质高,可一可再
牛舌重牛味之余又好Juicy! 烧得够香口
鸡肉烧得好嫩滑,唔会有太多调味,好好食!
芝士焗啡菇好juicy切开爆晒汁 好食!
烧茄子我麻麻哋,朋友就话几好食,同埋好大条~
日本甜番薯串味道正常,烧完又系香口好味
食咁多油腻野梗系要配返乌冬,清清地
虽然呢间串烧店定价比较贵,但系胜在食物品质高,可一可再