无论放假,放工,或者宵夜,有时候都会心思思想食少少香口野,或者饮番杯啤啤佢,心情都会愉悦啲,放松一下😃 最好约埋三五好友一起去饮饮食食,我觉得呢间店,好得👍🏻首先,有时去过深水埗果啲烧烤店地方有啲迫,感觉有少少邋遢🙈 但系呢间仨人行,座位同枱都好干净,而且唔算迫,所以都食得开心坐得舒服😌,入门口同店周围都有d figure 摆设咁,几得意既。第二,食第价位真系几亲民,详细大家自己睇menu喇😆 而且有好多野食~ 重点系~有1664 500ml生啤饮🍺 而且好抵饮第三,食物质素算高质,已经帮趁过2次( 唔好食系唔食回头都唔会写食评)😌,点餐前,每个客人都会附上一碟泰式辣椒汁,系点咩都好食同夹😋,而食物的调味我觉得刚好,食完都唔会有好口渴嘅感觉啊。