2024-07-21
同朋友去尖沙咀食印度咖喱自助餐!超级期待呢一间米芝莲嘅印度咖喱自助餐呀!真系印度咖喱嘅天花板全部嘢都好好食!前菜有个好得意嘅圈圈原来系羊肉嚟嘅真系非常之有趣又好食!所有前菜都好香口品质keep得好好呀!咖喱有好多唔同嘅品种选择好似印度马莎拿鸡咖喱,咖喱羊肉,咖喱虾,菠菜芝士咖喱,鹰嘴豆咖喱!好多款唔同嘅咖喱啊,全部都好好食!好钟意食咖喱虾,因为个虾呢真系好新鲜好好食!芝士菠菜嘅芝士都高钙又好食!鹰嘴豆都真系好好食呀,又多蛋白质!自助餐范围系拎咖喱同埋小食而Naan就系当场order嘅~ 我哋叫咗黑松露同埋芝士Naan! 又烟靭又好食,真系第一次食咁好食嘅Naan! 由于我哋两个唔算好大食,所以两个味道要一份就已经超级超级饱啦!小食嘅话,仲有一个波波可以加香料,然之后再加埋印度嘅绿色汁一齐食,非常之打卡!小食入边仲有好开胃嘅烧菠萝!平衡返油腻感觉,所以我都食咗好多啊!不得不提提有一个超级好食嘅甜品系黄色好似小米糕咁样跟住系好食到爆炸!非常之好食!然后其他嘅印度甜品都好味!
小食入边仲有好开胃嘅烧菠萝!
平衡返油腻感觉,所以我都食咗好多啊!