讲嘢食之前必须讲 店主非常nice 佢听到我同朋友睇餐牌时讨论紧之前屋企有整过姜黄饭 明明我哋系拣乌冬 但最后攞餐嘅时候 佢竟然摆一小碗姜黄饭比我地 然后话送俾我哋试 睇吓同阿妈整嘅有咩分别🤣好可爱啊🙆🏼‍♀️😆-✏️三项定食($100)(转乌冬另加$15🍜)💛柚子醋渍蕃茄💛本菇茶杯蒸💛萝卜冬菇关东煮〰️叫左嘅3款𩠌都认真唔差 当中最钟意一定系茶杯蒸🐣佢应该系我喺香港食过最嫩嘅😻真系有种咕噜咕噜好滑嘅感觉🤪个番茄就系冷盘嚟 配埋柚子醋食感觉超清新开胃🍅关东煮正正常常冇话特别惊喜 但系味道都唔错的 不过属健康偏淡口味嘅选择🌝乌冬我觉得真系值得加钱去试下!口感好弹牙有嚼劲😻佢系捞乌冬黎 面头有大量海苔粉同埋甜甜地好似木耳丝嘅配料 不过唯一系佢嘅酱汁比较少 所以去到最后摆耐咗有少少黐埋一饼 捞得有啲困难🤣跟餐嘅味增汤都超级足料 总括而言 成餐非常之满意 推介推介💛💛💛
✏️三项定食($100)(转乌冬另加$15🍜)

💛柚子醋渍蕃茄
💛本菇茶杯蒸