2024-05-07 119 浏览
夜晚同朋友喺西环食完饭,咁啱揾到附近有一间刨冰店,就决定去try try佢!🤩铺头装修系奶油文青风,俾人感觉都几舒服~🥰𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )🍨招牌牛奶冰 $108呢个冰系二人份量,口感超软绵绵,入口即溶🥹🤍好钟意佢个口感!而且牛奶味劲浓郁,钟意牛奶嘅人必试!🥛个冰摆好耐都唔会好快溶,而且食到落底劲有惊喜!🫣冇谂过个底有满满嘅红豆同埋仙草🫘真系好足料!🧋泰式奶茶冰 $118呢个冰嘅泰奶味好出!同AfterYou有得fight🤭而且口味都系劲软绵绵,面头仲有一层类似奶盖嘅cream~🧡食到落底就有奶冻!份量超多而且好浓奶味好好食🥛🤍两款刨冰都有附送一碗芋圆同埋珍珠,口感好弹牙,几好食😋😋一次过满足自己想食冰同埋芋圆珍珠嘅愿望💘(个人觉得呢间同shari shari有得fight🫣)✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽卖相:🌟🌟🌟💫味道:🌟🌟🌟🌟💫性价比:🌟🌟🌟推荐度:🌟🌟🌟🌟📍 很想 · 一起吃冰 @iwanttoeaticewithyou 🔖地址:西环西营盘第二街128号海升大厦第二座地下A号舖🕤营业时间:星期一 1

𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )

🍨招牌牛奶冰 $108

🧋泰式奶茶冰 $118

(个人觉得呢间同shari shari有得fight🫣)

卖相:🌟🌟🌟💫
味道:🌟🌟🌟🌟💫
性价比:🌟🌟🌟
推荐度:🌟🌟🌟🌟

🔖地址:西环西营盘第二街128号海升大厦第二座地下A号舖

🕤营业时间:星期一 1500-0100/ 星期二 全日休息/ 星期三至日 1400-0100
泰式奶茶冰
招牌牛奶冰