2019-11-05 74 浏览
热菇哟💞🥰Environment: ★★★★★Service: ★★★★★Taste: ★★★★★诚意推荐呢间苏豪区嘅高质居酒屋。💡坐落好chill,岩哂朋友聚旧, 仲有outdoor座位💡值得一提系呢度服务质素系无得弹,态度超亲切,有礼貌💡装潢好优雅,有日本风,干净整洁。💡提供唔同种类酒精同汽水,令我最深刻系"巨峰提子梳打汽水",好fresh。💡唔小得嘅系,呢度d食物款款都真系超水准。💓 a5和牛粒: 大大粒,内部软绵松化,上嚟仲有镬气,肉味重,油脂好甘香💓 比目鱼西京烧: 重点系好美味嘅西京烧酱汁,比目鱼好大条,好新鲜,鱼皮烧得好香脆,好肥美柔润,好可口,又唔会太咸💓 烧饭团: 外皮好香脆,够晒饱肚,饭粒粒分明💓 半壳蚝: 系熟食嘅蚝, 好饱满又有鲜味,加埋蒜蓉好有风味💓 玉子烧: 好有蛋香,质感好滑,唔会太老,仲好大份,两个人食就差唔多💓 大葱鸡肉: 好juicy,d葱充满鸡肉嘅肉汁,鸡肉好嫩滑💓 汁烧鸡扒: 即叫即烧,够晒新鲜,原汁原味💓虎虾: 好多虾肉,超鲜甜,够哂满足,啲壳仲好好搣,够哂方便食🔛🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️中环苏豪士丹顿街21号地舖
热菇哟💞🥰
Environment: ★★★★★
Service: ★★★★★
Taste: ★★★★★
诚意推荐呢间苏豪区嘅高质居酒屋。

💡坐落好chill,岩哂朋友聚旧, 仲有outdoor座位
💡值得一提系呢度服务质素系无得弹,态度超亲切,有礼貌
💡装潢好优雅,有日本风,干净整洁。
💡唔小得嘅系,呢度d食物款款都真系超水准。

💓 烧饭团: 外皮好香脆,够晒饱肚,饭粒粒分明

💓 汁烧鸡扒: 即叫即烧,够晒新鲜,原汁原味

🔛🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
中环苏豪士丹顿街21号地舖