2023-06-06
今日同fd黎到一间好型格嘅酒吧餐厅 😛,事先经网上平台订台会仲有折扣优惠 ❤️🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀🔶16OZ烧美国安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉 💰468呢款烧美国安格斯肉眼扒质口感软嫩多汁,再经过烧烤,表面焦香,内里却保持著柔软的口感。配上黑松露的薯蓉,令味道更加丰富,薯蓉细滑浓郁,黑松露香气浓郁不失细致👍🏻🔶盐味焦糖汁烧猪腩肉配青苹果沙律 💰228猪腩肉嘅口感软嫩多汁,配上风味独特嘅盐味焦糖汁,令味道更加香甜浓郁,富有层次感。配搭青苹果沙律,酸甜清爽,与猪腩肉嘅甜辣配搭十分协调🔶黑松露薯条🍟 💰68呢款薯条用咗新鲜嘅马铃薯,再加上黑松露调味,味道非常香浓,而且每条薯条都好松脆,口感非常好。喺味道方面,呢款黑松露薯条真系唔错,特别系啱啱出炉嘅时候更加香,好啱做下午茶或者小食。🔶提拉米苏 Tiramisu per 2💰68 提拉米苏嘅质地好滑溜,味道浓郁,香甜而不腻。特别系咖啡同芝士嘅味道融合得好好,令人回味无穷 😍🔶菠萝汁🍍 💰38呢款饮品系用新鲜嘅菠萝打成嘅。味道清新,带有菠萝嘅酸甜味,同时又有淡淡嘅清香,非常开胃🔶冻荔枝茶 💰38满满的冰块与红色的荔枝果肉,
🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻
⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀
🔶16OZ烧美国安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉 💰468
🔶盐味焦糖汁烧猪腩肉配青苹果沙律 💰228
🔶黑松露薯条🍟 💰68
🔶提拉米苏 Tiramisu per 2💰68
🔶菠萝汁🍍 💰38
🔶冻荔枝茶 💰38
满满的冰块与红色的荔枝果肉,让人一看就感觉清凉怡人。喝下一口,茶品口感很清爽,带著淡淡的荔枝味道,很适合消暑解渴。茶水不会太甜腻,恰到好处,不会觉得太重口味。