2024-06-23
早两日一家大细去旺角买嘢,有个朋友介绍呢间隐世西餐厅,就去试一试。服务:全店都系后生仔女,好勤快有礼,而且亦会进行食物推介,我觉得感觉舒服👍👍👍环境:地方唔大,但座位唔会迫,佢哋洗手间喺半室外,唔会有任何异味。👍👍食物:绿色小沙律,菜新鲜,配油醋汁,正常啖啖蟹膏蟹饼,蟹膏都香嘅,几特别,可以一试黑松露及帕玛森起司炸薯条,呢个超级好食,黑松露非常香,配上外脆而唔油腻嘅薯条,必试👍👍👍经典卡邦尼披萨,呢个又系好味,饀料浓郁,披萨皮脆软交集👍👍安格斯封门柳,佢自订煮熟度,我食落系5成,有专人当面加煎,肉汁浓厚,肉质鲜嫩👍👍👍黑毛猪鞍架,又一力作,肉嫩汁多,有猪味但唔会膻👍👍👍香草羊架,肥瘦适中,膻味唔重,鲜嫩👍👍猪仔骨,佢唔系一条条𠮶只,反而似大旧嘅排骨,腌制都有啲似叉烧味,我个人很喜欢👍👍成人水果茶,果味好香,饮唔出有酒精味,甜甜地,几好入口👍👍总结:喺太子区食餐好味高质嘅西餐,人头唔使300,性价比非常高,去次再去😋😋😋
服务:
环境:
食物:
绿色小沙律,菜新鲜,配油醋汁,正常
啖啖蟹膏蟹饼,蟹膏都香嘅,几特别,可以一试
经典卡邦尼披萨,呢个又系好味,饀料浓郁,披萨皮脆软交集👍👍
黑毛猪鞍架,又一力作,肉嫩汁多,有猪味但唔会膻👍👍👍
香草羊架,肥瘦适中,膻味唔重,鲜嫩👍👍
成人水果茶,果味好香,饮唔出有酒精味,甜甜地,几好入口👍👍
总结: