2019-03-09
今日行过旺角又心郁郁想食返餐放题,就拣左大瀛喜。食过几次都依然保持到水准。Menu同大部分放题一样,分开好多张纸唔同类型,佢既选择都几多,就算一大班人口味唔同都无有怕。落单后上菜既速度好快,讲紧都系几分钟既事。同其他放题一样都系会上刺身,我同朋友就拣左三文鱼,鲜贝,饱片,北寄贝同虾。全部都几新鲜,食落都算鲜甜。之后串烧类都几好,食落香口。由其是鸡软骨,有咬口之余仲有小小盐香,好正。手卷细细个,岩哂想试好多类型但又唔食得多既你。今次食左海胆同拖罗,两样都几好食,可以一试。小食类表现都有惊喜,一口牛,芝士虾,吉烈蚝等等都几ok。个蚝虽然炸粉多左少少,不过食落都香脆,不过不失。一口牛味道就甜左少少,唔太岩个人口味,但朋友就话都觉得几好食。出面有个甜品柜,有几款细细件既甜品任你拣。隔离就系饮品柜,有汽水,茶,罐装饮品等等。最后仲有雪条同糯米糍任你拎,绝对满足到中意甜品既你。
最后仲有雪条同糯米糍任你拎,绝对满足到中意甜品既你。