2024-01-16
店内环境好日式,以muji木式和简约为主,仲有好多猫猫摆设,环境宽敞舒服,枱与枱之间又唔会逼。店内带有暖色灯光,咁样ge氛围好适合闺蜜小聚,情侣约会噢~店内主题系日式融合西餐,菜品种类季节限定,食物摆盘精致,出品都好ok,每道菜都有惊喜!▪️ 松叶蟹肉甲罗烧意大利饭我承认系畀张相吸引到,上面都几多蟹肉蟹籽。蟹肉好鲜甜,同埋芝士一齐捞入啲饭入面令成d饭好香浓。▪️鳗鱼玉子寿司塔可估唔到连个紫菜都炸到酥脆,咬落去好脆口!个鳗鱼好软好多汁,入口即溶ge感觉!入面有番茄蔬菜同埋玉子,再淋上鳗鱼汁,口感层次多,非常特别!▪️缤纷杂莓梳打我也是畀相吸引住,杯嘢饮同相系一模一样,味道都不错,饮完仲可以食埋d水果。◾️抹茶提拉米苏盒子原味提拉米苏食得多喇,que的抹茶味真系好好食,雪糕口感,入口融化,入面仲有红豆粒,忍唔住一个人食晒一个啊!张猫猫🐱真系好「真」个个行过路过都忍唔住望一下,哈哈哈哈!店员好热情贴心,有主动收嘢和𠻹茶水!
▪️ 松叶蟹肉甲罗烧意大利饭
▪️鳗鱼玉子寿司塔可
▪️缤纷杂莓梳打
◾️抹茶提拉米苏盒子
张猫猫🐱真系好「真」个个行过路过都忍唔住望一下,哈哈哈哈!
店员好热情贴心,有主动收嘢和𠻹茶水!