2020-09-18
我讲咗好耐我想食日本嘢 今日终于揾到时间去食啦 见到OpenRice上面可以book位 就即刻book咗收工之后同男朋友一齐去食🥰🥰我就book咗7:30 点知记错咗自己book咗七点🤪因为有人喺外面排队所以职员都叫我哋7:30先再返去🥺🥺 所以就行咗一阵街先再过嚟 过到嚟一阵因为book咗位所以等咗5分钟左右就可以入座👍🏻👍🏻👍🏻 因为我哋两个嘅食量都唔系太多 所以就决定要一个刺身拼盘 唔使食咁多饭吖嘛🙈🙈 另外再叫咗一个牛油果软壳蟹卷同埋豚肉乌冬刺身到𠮶阵...哗好靓呀 我同男朋友讲唔准掂一定要比我影咗相先😂😂😂 相机食先系必须的就唔逐样讲啦 全部刺身都好新鲜 食得出唔系cheap野😍😍正啊牛油果软壳蟹卷 牛油果同软壳蟹都系我最爱 软壳蟹超级脆冇得输🙈🙈豚肉乌冬就比较一般 但两个人食咁多嘢都已经好够饱 终于完咗近期我个日本嘢梦