2012-09-08 7 浏览
特登约朋友黎食呢间餐厅,我地12:15PM就到左,唔洗等位,不过入面已经坐左2枱客人,所以如果怕等位都系早D黎食好,因为到我地食完已经一点半,食左个几钟 睇完餐牌,我拣左A餐意粉,等左一阵,餐包同汤先奉上,餐包仲暖暖地,涂上牛油吃,味道不错,白汤味道略淡,唔知有无加水,比较失色再等大约五分钟,主菜黎啦。我习惯将意粉连汁搅拌好先食,俾我发现佢用料都几足,有青口、带子、虾、蘑菇、大量洋葱等配料,汁配得刚好,不会太淡又不会太咸,好味!不过我自己就不太喜欢食洋葱,如果可以少啲洋葱就更更好~食晒主菜之后,侍应就会走埋黎收野兼落埋餐茶&甜品既ORDER,我叫左朱古力雪糕窝夫,热奶茶,窝夫好味,但奶茶真系难饮。。。总括黎讲,呢间餐厅无令我失望,我会再去食多次,试下其他餐
干净整洁
Lunch set menu
餐包&白汤
焗芝士海鲜意粉
甜品&餐茶
总括黎讲,呢间餐厅无令我失望,我会再去食多次,试下其他餐

2012-09-06
餐包&白汤