2021-06-28
27.06.2021「青森料理」好多人话好食,所以今日衬剪头发前去帮衬下;因为放工过去仍然好早,所以商场人流少,可以静静地食好西。餐牌大大个挂在舖头前,分寿司、卷物、手卷、刺身、小食;又有定食(例如鳗鱼定食、寿司定食)、乌冬;鱼生饭也有几款,所以总有一款啱食。个老板好有礼貌,服务好周到,亲身把食物送上。我本身叫个沙律已经有好多蟹籽,所以老板专登将定食蟹籽转成螺肉小食,好体贴。「自选鱼生饭定食」可以自选三款鱼生,我拣咗带子、三文鱼、甜虾2只、另送上免费配料,鳗鱼、蟹籽、京葱、芝麻、蟹柳、肉松。成碗定食好丰富,鱼生好新鲜,加埋配料,锦上添花,好好味!我叫咗1/3碗饭,但仍然好多,所以大家应该好够食。蟹籽沙律:沙律劲多菜同蟹籽,正呀! 热蜜桃红茶:叫咗少甜,果然微甜,送鱼生饭啱啱好好食抵食嘅鱼生定食,加上优质服务,值得大大推介!我同老板讲,下次我会再来帮衬!
27.06.2021
「青森料理」好多人话好食,所以今日衬
自选鱼生饭定食、蟹籽沙律
「自选鱼生饭定食」
自选鱼生饭定食
蟹籽沙律:沙律劲多菜同蟹籽,正呀!
蟹籽沙律
热蜜桃红茶:叫咗少甜,果然微甜,送鱼生饭啱啱好
自选鱼生饭定食
热蜜桃红茶、螺肉