早前同朋友都食过呢一间餐厅,午市套餐包埋沙律都几抵食🥗今日就嚟试吓佢哋嘅单点Menu一样咁高质素😆蟹肉扁意粉$88唔讲得笑呢个价钱嚟讲真心觉得好多蟹肉🤫蟹肉连埋车厘茄炒过,所以特别香,一上枱嘅时候仲闻到蒜头嘅香味🥳 意粉都查得好干身够惹味🍝不过略嫌炒完之后啲蟹肉较为散🤭巴马火腿杂菌薄饼 $108相信呢度嘅薄饼系即叫即焗,因为一上枱嘅时候好辣手,一拉起就见到芝士拉丝嘅效果🤣 Parma Ham都几够咸香,pizza dough做到外脆内软🍕加埋一杯English Breakfast tea真系一个完美嘅午餐☕️见到佢哋仲有好多西饼同沙律嘅轻食选择🍰仲有gelato🍨下次可以考虑吓嚟呢度食个下午茶🫖

蟹肉扁意粉$88

巴马火腿杂菌薄饼 $108