2023-05-17 119 浏览
环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食物:👅👅👅👅👅服务:😌😌😌😌😌Starter: Daily soup + daily bread + small bite南瓜汤佢哋真系煮得好好,真系满满嘅南瓜味,仲有大量嘅南瓜肉,饮落去好craeamy,好滑身。餐包虽然比较细旧,但系拎嚟送汤真系好唔错。两只夹埋之后食都唔会好腻同埋好滞👍🏻👍🏻👍🏻意大利肉丸意大利粉$118(有蕃茄,巴马臣芝士,罗勒叶,蕃茄酱)成个酱汁系用咗蕃茄酱,所以酸酸甜甜加埋巴马臣芝士个感觉就有少少似焗肉酱意粉嘅味道😍肉丸好弹牙,而且好重肉味。我自己几钟意,好快就食晒😂😂😂仲想话食多碟添🤣🤣酸酸甜甜真系好开胃呀!😍😍😍Cajun Shrimp With Pumpkin Quinoa Salad $98主菜嘅虾非常弹牙仲好新鲜,南瓜非常之清甜,仲有营养价值好丰富嘅羽衣甘蓝同藜麦,呢个沙律真系丰富得嚟又吸引🤩
环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
食物:👅👅👅👅👅
服务:😌😌😌😌😌

意大利肉丸意大利粉$118
(有蕃茄,巴马臣芝士,罗勒叶,蕃茄酱)