唔知有无人同我一样食到好好食嘅嘢就想即刻𝗽𝗼𝘀𝘁即刻𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲俾大家(•̀ᴗ•́)و琴晚终于试到呢间超多人推介嘅甜品店想甜尝甜~果然真系高质,𝗵𝗶𝗴𝗵𝗹𝘆 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱 (´∀`*)今次嚟到大角咀分店,星期日嘅夜晚大概7:30都唔需要点等位,餐厅好光猛,坐得好舒服(〃ω〃)𝗺𝗲𝗻𝘂有好多唔同嘅选择,中西甜品;芝麻糊窝夫芒果沙冰芋圆香蕉船⋯总之就要乜有乜!但系我哋最后都系忍唔住带咗两个睇落都超吸引嘅心太软!ღ 心太软除咗有平时成日见到嘅朱古力味之外,仲有几款特色口味,例如系芫荽心太软🥵红豆抺茶等等⋯ 两个心太软都焗得好好,外脆内流心~会想回头再试其他口味( ˘ ³˘)♥︎两个都拣咗配原味𝐅𝐫𝐨𝐲𝐨,冇谂过都几夹,增添左一层酸酸地嘅味道层次,食落好清新~ღ 开心果心太软配乳酪雪糕 $𝟔𝟐𝐏𝐢𝐬𝐭𝐚𝐜𝐡𝐢𝐨 𝐋𝐚𝐯𝐚 𝐂𝐚𝐤𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐫𝐨𝐲𝐨面头有少少奶盖,内馅系超浓郁嘅开心果酱汁,𝗻𝘂𝘁味好香好重,甜度适中,超推荐♡´・ᴗ・`♡╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟵.𝟱/𝟭𝟬ღ 阿华田心太软配乳酪雪糕 $𝟓𝟐𝐎𝐯𝐚𝐥𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐋𝐚𝐯𝐚 𝐂𝐚𝐤𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐫𝐨

ღ 心太软

ღ 开心果心太软配乳酪雪糕 $𝟔𝟐

ღ 阿华田心太软配乳酪雪糕 $𝟓𝟐
𝐎𝐯𝐚𝐥𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐋𝐚𝐯𝐚 𝐂𝐚𝐤𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐫𝐨𝐲𝐨
面头嘅阿华田脆脆增添口味,但内馅比较起上嚟就无咁浓郁,不过都香都好食,但会有少少阿华田粉痴牙。
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴/𝟭𝟬

想甜尝甜
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟴.𝟱/𝟭𝟬
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs ✓