呢日同朋友聚会黎到二锅头, 呢度有鸡煲, 牛尾煲同猪手煲放题,估佢唔到竟然有羊腩煲放题!!!! 每位加$88 就可以叹到!好抵! 我地一黎就叫左鸡煲, 因为同行有朋友唔食羊, 咁我地就冇加到羊腩煲放题~ 佢既鸡煲都好高质, 份量都唔少, 可以拣辣度, 我地叫左BB 辣, 食落舒服岩岩好! 食完鸡煲就打边炉, 如果大家叫完边炉就唔可以再食鸡煲个D, 我地叫左个猪骨煲, 因为想叹下食牛既原味唔想叫D 太浓味既煲~ 出面仲有野饮同有D 丸类菜类任拎, 都有几多选择! 同埋都系新鲜既~ 另外有D 海鲜/肉类就可以用QR CODE 落单! 佢既牛肉真系好高质! 我地encore左好多次~ 同埋落完单好快就送上枱!~ 另外蚬、鳝片个D都好正! 真系超满足!