2024-09-04
🍚NadamanStaycation第二次嚟食 上一次系食怀石料理 今次试下过瘾的鉄板焼🔥有8道菜 主菜我哋拣咗西冷🥩想口感丰富啲! 食铁板烧的话会有另外一个用餐场景 餐桌系环回式设计 有几张枱都可以望到出面的城景/山景🌳点完菜之后 厨师会端出要烧的食物 由帆立贝开始 一路烧到最后的一道饭/面 厨师喺烧牛嘅时候会将牛切成一小块 并且将部份小牛肉留低用嚟炒饭或者炒面 个饭炒得好香好好食🤩夹杂着一粒粒西冷牛肉 非常滋味 但系面嘅话就甜咗啲+油啲 烧物的次序都系一样接一样 唔会重叠的 食到中途会上返个面豉汤 刚好中和一下铁板的油腻 staycation价钱人均$1250 包咗一晚城景房+breakfast+lunch 呢一餐就包埋喺入面啦😋 • Teppanyaki Special •- 铁板特选套餐 $580 - ‣ 前菜‣ 青菜沙律‣ 三文鱼刺身‣ 牛油煮帆立贝‣ 西冷牛扒 / 牛肉薄烧‣ 杂锦野菜‣ 炒饭/ 炒面‣ 面豉汤及泡菜
• Teppanyaki Special •
- 铁板特选套餐 $580 -