2023-04-13
放工成日急急脚离开,都唔发现成日错过天后美食!讲紧嘅系 On The Spot Cafe Bar Restaurant 😋🐷Suckling Pig 香脆,几钟意配菜法式千层马铃薯同Pickle大根 🐂主菜慢煮牛颊肉好嫩滑,牛味香浓,松露薯蓉超级滑 🍝北海道带子蘑菇Risotto好creamy,原来用咗24个月巴马臣芝士🍨甜品香橙心太软伴雪糕出色,有流心,朱古力同橙味好夹🫶🏻Bubble Tiramisu 卡打一流!好睇好玩又好食大厨仲送咗Carrot Cake🥕 一餐美味嘅晚饭咁样作结实在美妙~餐廰装修宽敞,仲有bar,不过今晚唔饮酒,Hot Chocolate 同 Matcha Pandan Latta都好好饮🍵 食物质素无需多讲系好味,每道菜细心到用热碟装住,摆盘又靓,价钱唔算贵!我见到佢有全只Suckling Pig,但要四日前订,下次去就试吓佢🐽
🐂主菜慢煮牛颊肉好嫩滑,牛味香浓,松露薯蓉超级滑
🍨甜品香橙心太软伴雪糕出色,有流心,朱古力同橙味好夹