2021-11-01 75 浏览
琴日见到旺角有间米线好多好评,见未试过,又唔想食饭,所以就过嚟试。入到嚟以为好多人,但好彩万圣节唔多人,太好了,唔洗排队就有位坐。我就简左香浓蕃茄汤底+昆明风味配料+猪腩片+米线好特别,平时食开米线系人哋整好晒一碗俾你,今次你要趁个汤热辣辣,自己将啲配料跟次序摆落去,好好玩!点知开心得阵,最后放个米线时,一跣手,倒泻一半,待应好细心留意到,即刻问我要唔要比返一半我,我劲唔好意思话好呀…..😳多谢待应姐姐,你地既服务态度好值得一赞!👍🏻👍🏻讲返个蕃茄味汤底,佢同平时嘅汤底唔同,味精味唔重,饮完唔会口渴,同啲配料好夹而朋友叫左老姜酸菜汤+文山精致配料+肥牛片不过佢个汤底觉得一般,试完我个番茄汤之后,佢就系咁食我啲蕃茄汤🤣🤣虽然一碗米线个价钱系有啲贵,但份量食完岩岩好,唔会太饱又唔会太肚饿,服务态度超好!仲有一般楼上嘅厕所都好污糟,呢间个厕所干净!抵赞👍🏻👍🏻

香浓蕃茄汤

我就简左香浓蕃茄汤底+昆明风味配料+猪腩片+米线
猪肉片+昆明风味配料

多谢待应姐姐,你地既服务态度好值得一赞!👍🏻👍🏻

文山精致配料

而朋友叫左老姜酸菜汤+文山精致配料+肥牛片

仲有一般楼上嘅厕所都好污糟,呢间个厕所干净!抵赞👍🏻👍🏻
酸菜汤
香浓蕃茄汤