2023-12-19 761 浏览
精选二人套餐($468)这个套餐包含了一份小食、自选锅底、一份肉类、精选蔬盘和饮品小食方面,提供了黄金炸鱼皮、青瓜云耳和泰式虾饼我地简左泰式虾饼真心有意外惊喜,入面竟然系啖啖鲜虾,本身谂住有啲虾味都觉得唔错,点知呢个真系见到同食到虾肉,超级鲜甜爽滑,外皮就炸到好香脆,超高质,可以话系食过最好食嘅虾饼!在自选锅底方面,我哋加钱转左羊腩煲😍 而家呢个天气咁冻食羊腩煲咁暖胃就啱啱好!呢个羊腩煲味道好浓郁,入边羊肉都唔少,仲有好多嘅腐竹、马蹄等配料,再加埋又香又惹味嘅腐乳酱,真系食过令人番寻味我地简左极品封门柳(小)雪花好靓,分布劲平均,所以肉质鲜嫩多汁,口感细嫩,带有浓郁的牛肉香气,配埋羊腩汁仲惹味,或者配佢地既火锅酱都唔错!手打鲜虾丸并墨鱼丸(4粒),估唔到丸子都相当足料,食到啖啖鲜虾同墨鱼香,完全无粉味,口感相当弹牙自家制饺子双并有鲜云吞水饺和鱼松露猪肉饺,饺子皮薄而有嚼劲,内馅鲜美丰富,每一口都令人满足好欣赏呢间火锅店,虽然唔系任食,但食物质素真系相当好,确实真材实料,会令人好满足
精选二人套餐($468)

这个套餐包含了一份小食、自选锅底、一份肉类、精选蔬盘和饮品
小食方面,提供了黄金炸鱼皮、青瓜云耳和泰式虾饼
我地简左泰式虾饼

在自选锅底方面,我哋加钱转左羊腩煲😍

我地简左极品封门柳(小)

手打鲜虾丸并墨鱼丸(4粒),

自家制饺子双并