2022-09-18 204 浏览
🅷🅰🅿🅿🆈 🅵🆁🅸🅳🅰🆈!星期五放工同老公过黎食饭,呢到精致既装修吸引我黎到访😍蒜香法式奶油蘑菇烩鸡肉配日式珍珠饭 ($75)奶油酱汁好浓郁同creamy,鸡扒肉煎到金黄色先再倒入酱汁煮,令到鸡肉更入味更juicy,而且份量都几大份,配菜有薯仔粒、蘑菇粒,配以日式珍珠米。虾籽海味珍珠带子鱼汤意大利饭 ($85)除左有珍珠带子,仲有鲜虾仔、蚝豉仔,意大利饭用鱼汤熬制,带点鲜甜,煮得刚刚熟,稀稠度控制得好,上面舖上好多虾籽,好正呀!份量都几多,女士们可能要share一下。苹果金宝火灸焦糖蛋卷配云呢拿雪糕 ($72)大推!同平时食开既Apple crumble唔同,佢系一个蛋糕,入面有cream同煮过既苹果粒,外面有脆脆焦糖,食落外脆内软,加上苹果粒同幼滑既忌廉,有嚼口!蛋糕上有一球大大既云呢拿雪糕,洒上焦糖饼碎,成个甜品令我地食得好满足。呢到既装潢都有几个打卡位,门外两个,入面近门口两个,真系劲打卡able & igable,女生们大爱🥰放工同weekend过黎chill chill系不二之选!店员服务都几好,整体黎讲呢到真系唔错👍🏼.味道 ★ ★ ★ ★ ☆环境 ★ ★ ★ ★ ★服务
🅷🅰🅿🅿🆈 🅵🆁🅸🅳🅰🆈!
星期五放工同老公过黎食饭,呢到精致既装修吸引我黎到访😍

蒜香法式奶油蘑菇烩鸡肉配日式珍珠饭 ($75)
蒜香法式奶油蘑菇烩鸡肉配日式珍珠饭

虾籽海味珍珠带子鱼汤意大利饭 ($85)
虾籽海味珍珠带子鱼汤意大利饭

苹果金宝火灸焦糖蛋卷配云呢拿雪糕 ($72)
苹果金宝火灸焦糖蛋卷配云呢拿雪糕

放工同weekend过黎chill chill系不二之选!
店员服务都几好,整体黎讲呢到真系唔错👍🏼

味道 ★ ★ ★ ★ ☆
环境 ★ ★ ★ ★ ★