2021-07-10
⭐️咖啡湾⭐️👉🏻软壳蟹黑松露忌廉意粉 💰108🌜本人至爱 每次入到咖啡湾必点!十级专一!佢黑松露味好重好香 将成碟意粉升华咗 啲汁可以捞满成个意粉 软壳蟹好大只啖啖肉 炸得好香口又唔会太油腻 绝对够饱🤤!虽然佢价钱偏贵 小小心痛 不过👧🏻🍼呢啲守财奴竟然舍得食就知佢真系好好食😂👉🏻烟三文鱼黑松露忌廉意粉 💰88👉🏻爆脆蜜糖芝士炸鸡配薯条沙律 💰102🌜全日外卖自取八五折!抵好多🌟Cafe风既餐厅黎讲,佢都算平架啦😂坐得舒服价钱又合理 不过粉岭𠮶间就细咗少少 同埋佢系开放式餐厅 人哋喺隔离行过望住你食嘢 呢样最唔好🥺我会建议选择外卖自取返屋企食!可以试吓佢啲甜品 好大份好饱肚!🌟虽然我觉得百几蚊食个意粉偏贵,不过CP值几高 间唔中食一两次 我都觉得几好🤤因为佢个软壳蟹忌廉黑松露意粉真系好好食🥺如果你哋有机会去食呢间 一定要叫呢个🙌🏻信我 真心推介!!
👉🏻软壳蟹黑松露忌廉意粉 💰108
👉🏻烟三文鱼黑松露忌廉意粉 💰88