2022-09-21 69 浏览
小妹最最最钟意食既就系日本菜前排忙得太辛苦,梗系要好好慰劳一下自己喇😆😆决定去鮨乐叹个高质lunch!!!之前就食过佢地既晚市好正,唔知lunch有冇惊喜呢?二人同行一个就嗌左十贯set,一个就嗌左本鲔三色丼set,佢既set lunch都包左沙律同味噌汤味噌汤好浓郁,但略咸左少少佢地既刺身系非常新鲜!!!好厚身冇雪味冇筋冇未解冻晒既情况!!十贯set我最欣赏既系中吞拿鱼腩,帆立贝同赤虾♥️♥️♥️♥️中吞拿鱼腩油脂够好肥美!!帆立贝一样都系咁厚切!而赤虾系劲鲜甜,食完个口腔全都系佢既余韵!!好好食!!!!!三色丼吞拿鱼肥美唔洗讲,但佢个葱粒碎拖罗劲好食!!!油脂感岩岩好食得好舒服,又冇筋同雪味!香葱同芝麻可以提升个层次感,成件事好出色!♥️♥️♥️♥️♥️大推最后仲有个柚子雪葩做个perfect ending 🥳鮨乐既座位坐得好舒服,如果你想好悠闲好舒服咁叹日本菜既话,鮨乐一定系个好选择🥳🥳
小妹最最最钟意食既就系日本菜

前排忙得太辛苦,梗系要好好慰劳一下自己喇😆😆

二人同行

味噌汤好浓郁,但略咸左少少

最后仲有个柚子雪葩做个perfect ending 🥳