5天前
👧🏻😋👅🍽✨高质火锅五部曲 年终只需$299🈹-🍲 12月年终大优惠无限时任飮任食火锅套餐, 只需$299 (星期日至三适用), 营业时间6pm-1am, 即系最长可食足7个钟, 小食有热辣辣脆脆鸡软骨, 高质! 🍲 旺角华侨3楼全层, 大部份都系卡位, 仲有十几间VIP房, 订座时冇特别request庆祝/纪念, 但二人都安排左间细房🧑🧑🧒🧒 💝 🈹火锅五部曲 年终优惠 $299 / 位 (原价$359)▪️精选头盘有5款头盘好精致, 拣左两位起计既四川麻辣鸡煲, 份量都好多! 鸡肉嫩滑鸡皮又有少少焦香, 花椒味重好够麻, BB辣都够晒惹味另有佛跳墙/芝士龙虾/芝士生蚝/酸菜鱼, 都好吸引!!▫️火锅汤底普通汤底可免费转鸳鸯, 滋补汤底只可单锅, 拣左虫草花椰子鸡锅, 仲跟一碟鲜鸡件; 诚意之作加既汤都系饮得既鲜甜鸡汤, (隐藏食法🤭) 我地仲加埋FIZ 100% 纯椰子水个汤滚极都系清甜原味道▪️皇牌火锅拼盘🦪时令海鲜拼盘北海道大元贝, 鱼片, 鲜海虾, 鲜鲍鱼, 手打墨鱼丸, 手打虾丸, 台山蚝, 日式蟹棒, 虽然唔系任食, 但咁多款都好满足了, 尤其最爱鲜海虾大大只虾肉弹牙好鲜
高质火锅五部曲 年终只需$299🈹
🧑🧑🧒🧒 💝 🈹
火锅五部曲 年终优惠 $299 / 位 (原价$359)
▪️精选头盘
另有佛跳墙/芝士龙虾/芝士生蚝/酸菜鱼, 都好吸引!!
▫️火锅汤底
▪️皇牌火锅拼盘
🦪时令海鲜拼盘
北海道大元贝, 鱼片, 鲜海虾, 鲜鲍鱼, 手打墨鱼丸, 手打虾丸, 台山蚝, 日式蟹棒, 虽然唔系任食, 但咁多款都好满足了, 尤其最爱鲜海虾大大只虾肉弹牙好鲜甜!!
🥩牛魔王美国安格斯牛肉拼盘🥩
手切牛小排开蝴蝶边, 少肥厚身爆肉汁, 牛肩胛同牛板键都好重牛味
▫️任饮任食
QR code落单一件一粒可浅尝, 丸类正常发挥, 最惊喜系有紫菜响铃! 同埋D菜都好新鲜!!
各款啤酒汽水任饮, 热饮仲有大麦茶, 健脾开胃去水肿, 放题饮佢岩晒
▪️Movenpick雪糕