2017-10-07
呢间cafe主打唔系玩boardgame, 而系真系食野.装修偏靓,食物质素都系高.汤我系俾好高分既, 因为汤够浓, 浓得黎好饮,我中意份量少少地既浓味汤, 除左可以满足味道上既感觉外,份量都唔会太饱搞到食唔落其他野.沙拉黎讲有小小大份, 唔太食得晒, 因为要留肚食其他野,味道黎讲唔错的, 几开胃, 酸酸甜甜易入口.牛扒系食物质素黎讲算系不错, 牛味本身浓烈,扒身唔会煮得过熟, 口感岩岩好, 易入口.旁边会有一d果酱作调味用途,.如果再黎一次,我会再点既食物之一, 猪身好爽口,咬落唔会太咬,唔会咬到一丝丝咁样既,同样地, 旁边有d果酱俾人点, 呢只果酱我觉得好食过牛扒个只.呢到心太软系好味既, 朱古力用偏浓既材料去整, 中心都系流心无咩大问题,试过有D餐厅系无流心...旁边有多个雪糕要食左先 以免溶.整体服务不错的, 店员都十分之NICE!
装修偏靓,食物质素都系高. 汤我系俾好高分既, 因为汤够浓, 浓得黎好饮,
我中意份量少少地既浓味汤, 除左可以满足味道上既感觉外,
份量都唔会太饱搞到食唔落其他野. 沙拉黎讲有小小大份, 唔太食得晒, 因为要留肚食其他野,
味道黎讲唔错的, 几开胃, 酸酸甜甜易入口. 牛扒系食物质素黎讲算系不错, 牛味本身浓烈,
扒身唔会煮得过熟, 口感岩岩好, 易入口.
旁边会有一d果酱作调味用途,. 如果再黎一次,我会再点既食物之一, 猪身好爽口,
咬落唔会太咬,唔会咬到一丝丝咁样既,
同样地, 旁边有d果酱俾人点, 呢只果酱我觉得好食过牛扒个只. 呢到心太软系好味既, 朱古力用偏浓既材料去整, 中心都系流心无咩大问题,
试过有D餐厅系无流心...旁边有多个雪糕要食左先 以免溶.
整体服务不错的, 店员都十分之NICE!