2021-07-25
假日嚟到尖沙咀想简间有情调嘅餐厅试吓,喺OpenRice就见到呢一间餐厅都几多好评,所以就黎试吓啦!😀到餐厅后发现lunch set有六折,都几抵!所以呢就嗌咗两个意粉试一试!意粉嘅味道出乎意料之外咁好,以酒吧来讲佢哋嘅食物都几高质!😋软壳蟹野菌松露忌廉汁意粉🍝呢个意粉嘅主角软壳蟹嘅份量唔少,食起上嚟好香口,味道都好够!至于意粉嘅味道方面唔算好浓烈,但系酱汁好够,食落口唔会有种干争争嘅感觉,而且仲有一浸野菌嘅味道!香煎三文鱼扒半蕃茄忌廉汁扁意粉🍝而我比较欣赏㗎呢就系呢个意粉,相比软壳蟹意粉,呢一个意粉嘅味道浓烈好多,一食落口就有超级浓烈嘅蕃茄味!酸酸甜甜咁超级开胃!而且三文鱼扒方面亦都非常之大块而且煎得非常香脆,又冇三文鱼𠮶种腥味。蒜香铁板白酒煮蚬🤩呢道菜每一只蚬都涨卜卜,食落口都有好浓厚嘅蒜香同埋酒味,不过呢个蚬有少少干,再多番啲汁就完美喇!总括来讲,对呢一间酒吧嘅食物质素都有几高嘅评价!大家经过都可以嚟试吓!❤️ 下次有机会嘅话想叫埋多啲朋友嚟去book个VIP房唱K+试吓个Shisha😍
软壳蟹野菌松露忌廉汁意粉🍝
香煎三文鱼扒半蕃茄忌廉汁扁意粉🍝