2021-07-28
之前经过见到呢度居然有烤鱼食👀 即刻急不及待约埋朋友过嚟过吓口瘾呀!😆呢度系用QR Code 落单嘅,好方便🙆🏻♀️ 食物方面除咗必食嘅烤鱼之外仲有鸡煲、配菜、小食、甜品等!我哋两个人都系雀仔胃,所以就咁叫咗条烤鱼食🤭❤️ 爆酱凤梨香滑豆花-海鲈鱼 $298叫法非常简单,有四款鱼唔同价钱拣,然后拣口味、辣度同麻度,我哋就拣咗小辣同bb麻😙 海鲈鱼主要都系大骨,有少少刺,对于唔太识𦧲骨嘅我都无乜难度!🙆🏻♀️ 而且鱼肉厚实,啖啖肉,又唔会食到鱼腥同泥味!👌🏻汤底拣咗小辣所以第一啖都接受到,但慢慢就开始嚟料🤭 好彩叫咗我最爱嘅可乐解吓辣🤣另外,呢个汤底跟嘅配菜就唔少得凤梨🍍同滑豆腐啦!仲有少量青瓜、木耳、芫荽、芽菜同宽粉。值得一提嘅系宽粉吸哂啲汁又烟韧,而凤梨食落甜酸辣三种味配搭都几特别👀餐厅推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)我哋12点嚟,我以为得我哋咁癫食lunch都食烤鱼🤣 点知都几多人食!食食吓餐厅都满咗七成,我估夜晚都系book 定位好啲喇!😎
❤️ 爆酱凤梨香滑豆花-海鲈鱼 $298 叫法非常简单,有四款鱼唔同价钱拣,然后拣口味、辣度同麻度,我哋就拣咗小辣同bb麻😙
另外,呢个汤底跟嘅配菜就唔少得凤梨🍍同滑豆腐啦! 仲有少量青瓜、木耳、芫荽、芽菜同宽粉。 值得一提嘅系宽粉吸哂啲汁又烟韧,而凤梨食落甜酸辣三种味配搭都几特别👀
餐厅推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)