餐厅: 一風堂 (Lab Concept 金鐘廊)
资讯:

2018-04-12 189 浏览
今日去完金钟整文件就顺便黎呢度食碗面我正在考虑应该食一风堂定米线阵之际, 见到佢新出左个冬阴功拉面, 梗系捧场喇下午2点后既时间, 唔驶等位就有卡位坐。碗面系有d辣同用拉面底好怪。揾左好耐先揾到d虾,配料不足, 汤底味浓, 拉面厚身弹牙。 我最钟意既系呢度坐得舒服, 店员勤快, 又有无限麦茶自己加。 我至爱系一年前推出既粗面好似系黑椒味, 但宜家已经冇卖喇。可惜平日lunch time要等成半个钟,但都比对而上海店好, 因为上海店仲要收茶钱 同黑你面
今日去完金钟整文件就顺便黎呢度食碗面

下午2点后既时间, 唔驶等位就有卡位坐。

碗面系有d辣同用拉面底好怪。

2018-03-28