部屋咖啡室

homemadecafe
2024-10-31 804 浏览
放假约左朋友想玩board game,倾计,消闲一日,即刻谂起部屋咖啡室☕️🏠有好多款board game, e.g., 大富翁,飞行棋🎯🎯而且好多旅游书 够我地玩足一日了🤣🤣叫左5样野🫶🏻- 烟三文鱼意粉🍝烟三文鱼片摆得好靓,仲有啲颜色好fresh!🍝意粉煮得啱啱好,唔会太硬又唔会太软,口感弹牙😋 烟三文鱼都好新鲜,咸香味十足,同忌廉汁好夹👍🏻 整体嚟讲,呢碟意粉真系好唔错💯- 烤鸡阔条面🐔烤鸡阔条面都好正!🤩 鸡肉烤得好香,外皮脆卜卜,入面仲keep到肉汁,好juicy🍗 阔条面吸收晒酱汁,好入味🤤 份量都几多,食得好满足😌- 酥炸鸡软骨🍗酥炸鸡软骨真系必点!🫶🏻 基本上去亲cafe去 必叫item 💛 食落真系「咔嚓咔嚓」咁,好脆口!😋 而且一啲都唔油腻。- 美式麦乐鸡 🐔经典嘅美式麦乐鸡,点少得呀!🥳 炸得外脆内软,热辣辣🔥,点埋酱汁,真系好滋味😋 大人细路都啱食!- 热柠菊蜜🍯🍋食完嘢梗系要饮杯嘢饮🍹 热柠菊蜜,酸酸甜甜,好fresh🍋🍯 菊花味好清香,饮完感觉好舒服😌 啱晒而家嘅天气!本身想叫呢到最出名既水果茶,点知冇哂😿下次一定要叫到!📍地点:部屋咖啡室

- 烟三文鱼意粉🍝

- 烤鸡阔条面🐔

- 酥炸鸡软骨🍗

- 美式麦乐鸡 🐔

- 热柠菊蜜🍯🍋

本身想叫呢到最出名既水果茶,点知冇哂😿下次一定要叫到!

📍地点:部屋咖啡室 (旺角)
旺角登打士街43H号登打士广场12楼