餐厅: 慢理牆城
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-03-11 237 浏览
一路都比呢间餐厅既名字吸引住,觉得好特别好想去试下,连佢d 甜品名都好引人睱想,所以话改名系几咁重要。✨入到黎唔系好大,不过周围都比绿色植物同木ge element 包围住,有种小清新既感觉,系几舒服既。✨最钟意佢既枱同櫈,简约得黎好有design味。✨第一次饮餐厅嘅水系蓝色(加左蓝蝶花),真系好吸睛同好特别,诚意加分☺️。 ✨黑松露野菌饭($148): 未食过一个饭, d 料仲多过饭😳。饭粒带点硬,食落有咬口,d 菇全部都大大旧好juicy.个饭好香黑松露味,加埋芝士好香。✨美国香炸鸡翼($58 ):鸡翼外皮好薄,炸得劲松化,唔系平时食到嘅硬脆。鸡翼大大只,入面啲肉好嫩好多汁,加上面头七味粉辣辣地几惹味,呢个鸡翼超好食👍🏻✨沙律菜上面嘅醋汁杰杰地,酸酸甜甜好开胃,但又唔会觉得好寡。✨羽衣甘蓝,牛油果,芒果沙冰($88): 最近开始钟情牛油果呢种super food, 呢杯野真系劲青bb~~ 个沙冰超滑,几香牛油果味,又带少少芒果既甜同草清味,估唔到系几清新既配搭,几好饮有惊喜。✨明太子蟹肉意粉($148):蟹肉劲多仲好鲜味,加埋蟹籽脆卜卜好正。 每条扁意粉上面都沾满左明太子忌廉

✨最钟意佢既枱同櫈,简约得黎好有design味。

黑松露野菌饭

美国香炸鸡翼

羽衣甘蓝,牛油果,芒果沙冰

✨明太子蟹肉意粉($148):蟹肉劲多仲好鲜味,加埋蟹籽脆卜卜好正。 每条扁意粉上面都沾满左明太子忌廉汁,食落好够味同惹味。个意粉份量都几多,食食下都有d漏,大家开心share 就啱啱好。本身想食甜品,不过真系劲饱,留番下次喇。
明太子蟹肉意粉
黑松露野菌饭