2024-02-24 89 浏览
下午1点左右去到MOKO,唔知食乜,见呢间冇人等位就入咗去😂餐厅干净,有窗口位,所以几光猛。主打西式野同甜品🍮,唔知系咪星期六,冇lunch sets,我哋2个人散叫咗以下食物:✅The Pantry’s Pancake🥞 $108招牌甜品点可以唔试呀😏有少少水果,配maple syrup. Pancakes 好松软,不过食完真系好饱😅✅Chicken & Cheese Quesadilla $79配tomato Salsa, 酸忌廉同牛油果🥑酱。有少少沙律菜🥗。唔油,鸡肉粒都几多,几好味😋✅Mozzarella Gravy Chips $53Gravy 份量适中,唔会令到d薯条🍟淋哂👍🏻薯条🍟本身炸得唔错,唔油。✅Pull Pork Lasagna Roll $142大量cheese 🧀同tomato sauce🥫, 成碟野太过水汪汪,麻麻地。Pull pork 都几多,唔会揾苯😂✅Iced Americano $43加埋一$483埋单,lunch 嚟讲算贵。如果净系去食甜品倾下计都ok嘅。

✅The Pantry’s Pancake🥞 $108

✅Mozzarella Gravy Chips $53