2023-02-22
我跟好友一样钟意食鱼肉,所以决定今晚带佢到鱼事者吃晚饭。呢间小店主打自家制鱼品轻食,除咗有鱼面之外,仲有各种街头小食同创意料理!咩都有啲小食拼盘呢个小食拼盘冇改错名🤣,有炸鱼肉烧卖 & 芫荽鱼肉烧卖、炸鱼无薯条、鸡软骨!特别系炸鱼无薯条,入面全部都系鱼肉制成,而且口感烟烟韧韧,充满椒盐鱼肉嘅味道!赞!扮墨西哥鱼皮亦是必食之选,牛油果酱好香,再配上炸鱼皮无得输!而且炸鱼皮比粟米脆片更香脆美味!炸鱼狗肠我哋拣咗和风紫菜味,炸鱼狗肠系由用鱼肉整成,食落口感烟韧,炸鱼肉同酱料完美融合,充港紫菜咸香味!Fishotto鱼米粒粒•扮意大利粉好香忌廉味道,鱼米粒粒系用咗鱼肉切粒整成,鱼肉粒爽口弹牙,食落去好似食紧真嘅risott,好特别!好多卜卜蚬木鱼汤鱼面汤鱼面系必点!好香鱼汤,配上爽口弹牙嘅鱼面,正!仲有好蚬,味道好鲜甜!
咩都有啲小食拼盘
扮墨西哥鱼皮